Naša priča

U naše iskustvo s tkaninama utkali smo mnoge godine i pronašli najveće bogatstvo među tkaninama, najfiniju Mulberry svilu. Skrojili smo svilene proizvode koji će vam pomoći da okrenete novi luksuzni list u životu i učinite puno za sebe, svoje zdravlje i ljepotu, čak i onda kad ne činite ništa, već samo slatko spavate.


Svileni san za ljepotu

San je tajna ljepote svake žene, a spavanje na svili luksuz je koji to ne košta. Osim dobrog osjećaja, svila čini puno za ljepotu lica i kose, čak i kad je jedino vrijeme koje možete odvojiti za sebe ono dok spavate. Svila pomaže u regeneraciji i očuvanju vlage kože i kose te ima antibakterijska i antistatična svojstva.


Lijepa kao san

Mulberry svila pobrinut će se da vaša koža i kosa budu glatke poput svile. Izgledajte kako se i osjećate dok spavate na svili, dobro i njegovano.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehnicke pomoći
Operativnog programa "konkurentnost i kohezija" iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Mi i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...